Наредних дана претежно облачно са сунчаним периодима

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Наредних дана биће претежно облачно, са више сунчаних периода током дана у четвртак и петак, 29. и 30. децембра , подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро и прије подне на сјеверу и западу облачно са кишом, а средином дана киша ће се премјештати ка истоку и југоистоку. Биће и мало хладније у односу на претходне дане. На сјеверу ће бити нешто јачих падавина уз појачан вјетар. Снијег ће падати само на вишим планинама.

До вечери се очекује престанак падавина и дјелимично разведравање. Вјетар ће бити слаб до умјерен источни или промјенљив, на сјеверу повремено и појачан.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима од један степен, а максимална температура ваздуха од шест до 11, на југу до 15, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

У сриједу, 28. децембра, биће умјерено до претежно облачно, мало хладније и претежно суво вријеме. Слаба киша ће падати само понегдје на западу током јутра. На југу уз сунчане периоде и топлије.

Минимална температура ваздуха биће од један до четири степена, на југу до осам, у вишим предјелима од минус три, а максимална температура ваздуха од пет до осам, на југу до 14, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

У четвртак ће бити умјерено до претежно облачно, топлије и са више сунчаних периода током дана. Ујутру ће бити услова за појаву магле око ријека и по котлинама. На југу и југозападу биће облачније уз појаву слабе кише.

Минимална температура ваздуха биће од један до пет, на југу до девет, у вишим предјелима од минус два, а максимална температура ваздуха од седам до 11, на југу и северу до 14, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

У петак ће бити умјерено облачно, топло и са сунчаним периодима током дана. Ујутру ће бити услова за појаву магле око ријека и по котлинама. На југу и југозападу више облака а могућа је и краткотрајна слаба киша.

Минимална температура ваздуха биће од један до шест степени, на југу до девет, у вишим предјелима од минус један, а максимална температура ваздуха од осам до 13, на југу и сјеверу до 16, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана