Наредних дана без падавина, од петка опет киша

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

БАЊАЛУКА - У Републици Српској наредних дана ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме, док је у петак, 12. новембра, у централним крајевима могућа слаба киша, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће већи дио дана преовладавати промјенљиво до претежно облачно, али суво. Према прогнози, сутра ујутру биће хладније и магловито по котлинама, али и висоравнима.

У јужним и источним крајевима биће више сунчаних периода и мало топлије него у остатку земље. Вјетар ће бити слаб до умјерен, сјевероисточног смјера. Јутарња температура ваздуха биће од два до шест, на југу до 10, на планинама од нула степени, а највиша дневна од осам до 13, на југу и истоку до 20, на планинама од пет степени Целзијусових. У четвртак, 11. новембра, јутро ће бити претежно облачно, на југу углавном ведро, локално са маглом по котлинама.

Током дана, на сјеверу ће бити углавном облачно, јужније са сунчаним периодима и мало топлије. Јутарња температура ваздуха биће од два до шест, на југу до 10 степени, на планинама од минус један, а највиша дневна од седам до 11, на југу до 17, на планинама од пет степени Целзијусових. У петак, 12. новембра, јутро и током дана биће умјерено до претежно облачно и хладно, док је у централним крајевима могућа пролазно слаба киша. На југу ће повремено бити сунчаних периода.

Јутарња температура ваздуха биће од два до пет, на југу до 10, на планинама од нуле, а највиша дневна од шест до 11, на југу до 16, на планинама од четири степена Целзијусова. У суботу, 13. новембра, јутро и током дана биће умјерено до претежно облачно, повремено са сунчаним интервалима, а на крајњем југу сунчаније и топло. Јутарња температура ваздуха биће од два до пет, на југу до 10 степени, на планинама од нула, а највиша дневна од шест до 11, на југу до 16 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана