Најпотреснија прича из БиХ: Ово је брачни пар који је пронађен загрљен испод рушевина након поплава

ГС
Најпотреснија прича из БиХ: Ово је брачни пар који је пронађен загрљен испод рушевина након поплава

У јеку разорних поплава које су задесиле Босну и Херцеговину, срцепарајућа прича о брачном пару Ирмели и Јасмину Чилићу потресла је читав регион. Овај пар, познат по својој неизмјерној љубави и повезаности, трагично је страдао када је бујица уништила њихов дом, али су их спасилачке екипе пронашле загрљене испод рушевина.

Ирмела и Јасмин нису успјели да побјегну од силовитих вода које су те ноћи прогутале цијелу заједницу. Када су спасилачке екипе стигле до рушевина, пред њима се указао призор који је дубоко потресао све присутне - тијела Ирмеле и Јасмина била су чврсто загрљена, свједочећи о непоколебљивој љубави која је трајала до посљедњег даха.

Заједница у којој су живјели с болом се опрашта од овог пара, ког су сви описивали као узорне и брижне људе. Ирмела и Јасмин били су познати по томе што су увијек били ту за друге, а њихова љубав и повезаност били су инспирација свима који су их познавали.

Њихов трагични крај погодио је мјештане, али и цијели регион, јер је њихова прича постала симбол љубави која надмашује и саму смрт.

"Тешко је описати тугу коју осјећамо. Ирмела и Јасмин су били нераздвојни, њихова љубав била је свима позната, и можда је једина утјеха у овим тренуцима то што су били заједно до краја", изјавио је њихов близак пријатељ, дубоко погођен трагичним губитком.

Мјештани су се окупили да пруже подршку онима који су преживјели ову трагедију, показујући снагу заједништва у најтежим тренуцима.

Ова прича о Ирмели и Јасмину Чилићу, који су се волели до посљедњег тренутка, остаће урезана у сјећање свих као симбол љубави, оданости и повезаности, чак и у најтежим тренуцима, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана