Најбољи спорт гледа се путем m:tel ТВ пакета

M:tel
Најбољи спорт гледа се путем m:tel ТВ пакета

Уз m:tel ТВ пакете очекују вас попуст од 50% на мјесечну претплату за прва четири мјесеца и сјајна понуда телевизора на рате

И овог мјесеца, m:tel вам доноси изванредну прилику да унаприједите своје телевизијско искуство и уживате у врхунским садржајима. Придружите се породици задовољних корисника m:tel ТВ пакета и искористите фантастичну понуду.

Купите врхунске телевизоре на рате - лако, без стреса и без чекања! Овај мјесец, нудимо вам да одаберете савршен телевизор за ваш дом и платите га у приступачним мјесечним ратама без камата. Philips Smart 55’’ може бити ваш уз мјесечну рату од 51 КМ, Samsung Smart од 50’’ нудимо уз мјесечну рату од 34 КМ, а Тесла Андроид 43’’ уз мјесечну рату од само 19 КМ.

Ту је и попуст од 50% на цијену мјесечне претплате вашег одабраног пакета за прва четири мјесеца! Уживајте у врхунским садржајима, функционалностима и спектакуларној слици уз одличан попуст који вам омогућава да се опустите и посветите ономе што волите, а да притом и уштедите!

Уколико су вам ипак мобилни подаци важнији, у пакету са четири услуге можете да одаберете додатни бонус од 100 GB мобилног нета.

Уз m:tel ТВ пакете, бићете на свим важним спортским догађајима путем најатрактивнијих спортских ТВ канала попут Арена Спорта и Еуроспорта. Не пропустите ниједну узбудљиву утакмицу, турнир или меч и доживите све спортске успјехе у најбољој могућој квалитети. На хиљаде сати спортског, филмског, забавног, документарног, музичког и информативног ТВ садржаја задовољиће све укусе и генерације.

Контактирајте нас већ данас путем броја 0800 50 000 или посјетите вама најближе m:tel продајно мјесто и учините август мјесецом најбољег телевизијског искуства!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана