На Visa олимпијском триатлону прикупљено 26.500 КМ

ГС
На Visa олимпијском триатлону прикупљено 26.500 КМ

Учесници Visa олимпијског триатлона прикупили су 26.500 КМ које ће Visa усмјерити ка Специјалној Олимпијади, саопштила је ова компанија.

На Visa олимпијском триатлону, током јула, грађани Сарајева и Бањалуке могли су се опробати у три различита спорта - кошарци, хокеју и стреличарству.

Велики број спортских ентузијаста се одазвао позиву на учешће у триатлону гдје је сваки круг такмичења “вриједио” 100 КМ, а укупан прикупљени износ иде у хуманитарне сврхе.  

-Сасвим сам сигурна да нас је недавно завршена Олимпијада у Паризу активирала и ојачала наш заједнички тимски дух. Инспирисани овим догађајем, грађани Сарајева и Бањалуке у великом броју су се одазвали нашем позиву да буду дио Visaа олимпијског триатлона. Желим да се захвалим свима који су учествовали и дали свој спортски допринос да прикупимо овај фантастичан износ од 26.500 КМ који ће компанија Visa усмјерити ка Специјалној Олимпијади која годинама ради на томе да омогући особама са посебним потребама у БиХ и бољу интеграцију у друштво кроз спорт и спортске активности-  изјавила је потпредсједница и генерална директорица компаније Visa за југоисточну Европу Ана Драшковић.  

Извршна директорица Специјалне олимпијаде БиХ Када Делић Селимовић, изразила је велику захвалност компанији Visaа на препознавању њихових активности и пружању изузетне подршке. 

-Као једина акредитована спортска организација у БиХ која спроводи спортске, едукативне, инклузивне, породичне и здравствене програме за особе са потешкоћама у развоју, изузетно цијенимо донацију, која представља највећи спонзорски износ који смо добили од оснивања 1997. године. Слоган Специјалне олимпијаде БиХ, “О инклузији се не прича - инклузија се живи”, управо је заживио кроз подршку коју сте нам пружили. У име спортиста, родитеља и свих чланова Специјалне олимпијаде БиХ, најискреније захваљујемо компанији Visa као друштвено одговорној компанији која је препознала наш рад и пружила нам подршку. Обећавамо да ћемо оправдати ваше повјерење и наставити радити на остваривању наших циљева - поручила је Селимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана