Нa Тјентишту се окупило 170 младих ДЕМОС-а

Срна
Нa Тјентишту се окупило 170 младих ДЕМОС-а

ТЈЕНТИШТЕ – Први сусрети Младих ДЕМОС-а окупили су на Тјентишту око 170 омладинаца, којима је предсједник странке Недељко Чубриловић поручио да им треба дати пуну шансу, како би њихова била и садашњост, а не само будућност.

Чубриловић је рекао да је омладина ДЕМОС-а одучила да сусрети буду одржани на Тјентишту, као једном од историјских мјеста које српски народ памти.

-Ово је мјесто гдје се добија нова инспирација, склапају нова познанства, обнављају сјећања на историјске чињенице које су овдје јако болне, поготово за српски народ. Хиљаде погинулих - изјавио је Чубриловић Срни.

Он је истакао да Тјентиште за младе представља инспирацију за нове идеје о њиховом размишљању, начину и позиву да се овдје остане, да овдје вриједи да се ради, да се бори и ствара нова вриједност, а не размишљањем како отићи са овог подручја.

-Задовољство је да сам данас међу младима који имају такав начин размишљања и имају визију будућности и којима треба дати пуну шансу, како би њихова била и садашњост, а не само будућност -  истакао је Чубриловић.

Предсједник Организације младих ДЕМОС-а Драган Благојевић изјавио је Срни да су први сусрети младих ДЕМОС-а организвани с циљем да се млади што боље упознају.

-Организовали смо двије радионице о промоцији ДЕМОС-а као политичке партије и јавног наступа, приликом којих је било и представљање младих који су кандидати на листама за изборе - рекао је Благојевић.

Он је навео да је одржан и историјски час обиласком Спомен-комплекса у Националном парку "Сутјеска", а за сутра је планиран и рафтинг за заинтересоване.

Благојевић је рекао да је предсједник ДЕМОС-а одржао говор подршке, у којем је истакао да ће у наредном периоду подржавати овакве и сличне пројекте у организацији младих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана