На NetWork 12 конференцији дуел на тему Европског и БиХ eCommercа

Г.С.
На NetWork 12 конференцији дуел на тему Европског и БиХ eCommercа

Дигитални пејзаж непрестано се мијења, а Босна и Херцеговина стоји на раскршћу између европских тенденција и локалних реалности. У свијету гдје се eCommerce развија брзином свјетлости, како се БиХ носи са властитим технолошким и законским изазовима? Да ли смо спремни усвојити праксе које ће нас приближити европском нивоу или ћемо остати заглављени иза затворених врата пропуштених прилика?

Изазови дигиталне трговине су и ове године у фокусу NetWork конференције, која ће се одржати од 23. до 25. октобра у Гранд Хотелу Неум под слоганом “ТHE POWER OF CONNECTION ”. Јединствени 'дуел' под називом “eCommerce Matrix: Европски ниво vs. БиХ реалност – коју пилулу бирамо?” одржаће се првог дана конференције, наглашавајући виталност и динамику расправе о тренутним трендовима у eCommerce сектору.

Овим поводом, по први пут у посјету нашој земљи долази Luca Casseti, генерални секретар eCommerce Europe, доносећи са собом богатство знања и искустава из срца европског eCommerce сектора. Његова перспектива и лидерство су обликовали многе од тренутних пракси у европском eCommerce простору, чинећи његов долазак не само значајним, већ и трансформацијским за локалну пословну заједницу.

Са друге стране, Орхан Газибеговић, предсједник eCommerce асоцијације у БиХ, презентираће изазове са којима се суочава БиХ. Кроз ову динамичну размјену, дуел ће детаљно истражити различите аспекте eCommercа, од техничких иновација до законских препрека и пружити увид у начине на које локалне фирме могу успјешно навигирати и просперирати у свеобухватном дигиталном окружењу.

Овај догађај не само да пружа платформу за размјену идеја и стратегија, већ поставља и питања која могу покренути промјене у начину на који приступамо дигиталном пословању. Кроз панел дискусије, интерактивне радионице и директно умрежавање, NetWork 12 конференција ће још једном доказати да је незаобилазна дестинација за све који желе бити на челу пословне и технолошке иновације.

Регуларне котизације за конференцију су у продаји до 30. септембра. За више информација, посјетите службену страницу конференције и пратите друштвеним мреже:   LinkedIn,  Facebook, Инстаграм и Тwitter.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана