На гробу Боре Ђорђевића двије поруке

Курир
На гробу Боре Ђорђевића двије поруке

ЧАЧАК – У управи Градског гробља кажу да Борин гроб фанови посјећују свакодневно. Свјежи букети цвијећа и свијеће које догорјевају затекли смо и јуче.

На гробу поред крста налазе се нови предмети: шака свјежих, зрелих шљива, отворене и непопијене лименке пива, цигарете са дрвцетом шибице пободене у филтер, па у земљу. За крст је заденут амблем мото-клуба из Прњавора, са бројем 07. Ту око крста је и Звездин шал од првог дана.

На гробу су и двије повеће заставе које су стигле са фановима из Сјеверне Македоније. У корпи с бијелим маргаритама нашло се покисло писмо Луке Берарова из Новог Сада, написано прије два дана. Новосађанин је на гроб рок звијезде донио на хартији руком исписане пјесме.

- Ето, нашла се и твоја слика на страни сваког недјељника, и није нека прилика, али свом Чачку си остао дика. Важнији од сваког лика, име гласније од сваког крика, али ето, нашла се и твоја слика на страни сваког недјељника. Помогао ти је сам бог да будеш под зеленом травом дома свог. Ово није опроштајна пјесма, иако ти је вјечно 'вољно', писаћу ти ја још, сад нисам имао папира довољно. П. С. Обећавам, биће патетично мање, само ми је сад такво стање, гласе стихови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана