На дружењу са Вуком Костићем прикупљене 3.544 КМ

СРНА
На дружењу са Вуком Костићем прикупљене 3.544 КМ

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је одржано прво забавно-хуманитарно вече "Познати служе" на којем је домаћин био прослављени српски глумац Вук Костић, а у донаторску кутију убачене су 3.544 КМ за помоћ социјално угроженим породицама са више дјеце широм Балкана, саопштено је из Хуманитарне организације "Срби за Србе".

Вече је одржано у "Пени гастро пабу", који је био мали да прими све госте који су жељели да се упознају са глумцем, који је уз сјајан музички програм приредио вече за памћење, гдје су сви у пријатној атмосфери могли да се фотографишу и поразговарају са Вуком, наведено је у саопштењу.

Из Хуманитарне организације "Срби за Србе" су најавили да је ово почетак пројекта и да ће овај формат забавно-хуманитарне вечери бити настављен уз нове познате домаћине, али са истим циљем - помоћи породицама којима је помоћ најпотребнија.

Акцију је могуће подржати и позивом на хуманитарни број 17763 и на тај начин донирати три КМ, а позиви важе за "М:тел", "БХ Телеком" и "ХТ Еронет" мобилне и фиксне мреже.

Помоћ је могуће уплатити и на рачун 5620128130024158 отворен код НЛБ банке Бањалука или путем донаторске платформе Хуманитарне организације "Срби за Србе".

Концепт вечери "Познати служе" подразумијева да познати спортисти, музичари, умјетници и привредници имају прилику једно вече да позову и угосте своје пријатеље у ресторану или локалу, дочекају и испрате домаћински и заједно са особљем локала услуже све присутне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана