МУП Српске: Забрана превоза експлозивних материја у вези са скупом у Поточарима

ГС
Foto: Илустрација

СРЕБРЕНИЦА- Ради безбједног обиљежавања комеморативног скупа у Поточарима и манифестације "Марш мира", министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач забранио је на више путева превоз експлозивних материја у друмском саобраћају за теретна возила масе веће од 3,5 тоне.

Наредба о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају важиће сутра од 15.00 до 22.00 часа на дионици магистралног пута на релацији Дрињача - Милићи, а 10. и 11. јула цијели дан на правцима Дрињача - Коњевић Поље -Милићи, Власеница - међуентитетска линија Луке, Коњевић Поље - Братунац, Дрињача - Братунац, Братунац - Сребреница и Сребреница - Зелени Јадар, саопштено је из МУП-а Српске.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за ове дане неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја.

Наредба о забрани саобраћаја за сва теретна возила која имају више од 3,5 тоне укупне масе односи се на 10. јули од 12.00 до 22.00 часа на дионицама магистралних путева међуентитетска линија Луке - Власеница, Власеница - Коњевић Поље и Коњевић Поље - Братунац.

Забрана се 11. јула од 5.00 до 20.00 часова односи на дионице магистралних и регионалних путева Каракај - Власеница, Коњевић Поље - Братунац и Братунац - Сребреница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана