m:tel вам и у октобру нуди бесплатну активацију Pickbox NOW видеотеке

M:tel
m:tel вам и у октобру нуди бесплатну активацију Pickbox NOW видеотеке

m:tel интегрисане услуге спој су најбоље комуникације и садржаја. Свим корисницима који имају m:tel IPTV и овог мјесеца омугућена је бесплатна активација Pickbox NOW видеотеке са мноштвом популарних серија и одличних филмова. У октобру за вас издвајамо серије: „У потрази за Алис", „Ридли Роуд" и „Уточиште зла".

А онима који тек желе да уђу у модерни свијет интегрисаних услуга, или да свом пакету додају још неку од услуга, поред бесплатне активације Pickbox NOW видеотеке, m:tel нуди одличну понуду у којој можете да остварите 30% попуста на цијену прве четири мјесечне претплате за пакет повезаних услуга.

Да бисте у потпуности заокружили бенефите интегрисаних услуга и модерних функционалности m:tel ИПТВ-ја, у богатој понуди уређаја, одаберите и један од одличних телевизора на рате и препустите се безбрижном гледању најбољих ТВ садржаја.

Више информација о активацији и деактивацији видеотека у оквиру m:tel ТВ понуде, потражите на Блогу компаније m:tel, а додатне информације о услугама добићете позивом на број 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана