m:tel вам доноси безбрижну комуникацију и на вашем путовању

m:tel
m:tel вам доноси безбрижну комуникацију и на вашем путовању

Док се ви спремате за савршено љетовање, m:tel је потпуно спреман да вам олакша ваше путовање са својим роминг тарифним опцијама и новим 4G картицама. Без обзира да ли се опуштате на обали Јадранског мора, посјећујете природне љепоте нашег региона или истражујете свјетске метрополе, m:tel нуди све што вам је потребно за безбрижну комуникацију током вашег одмора.

m:tel роминг тарифне опције су креиране тако да вам понуде транспарентност, економичност и најбољу покривеност. Ваше је само да одаберете роминг тарифну опцију која највише одговара вашим потребама и одабраној дестинацији те је активирате путем апликације m:Go или Мој m:tel и на тај начин обезбиједите себи потпуну контролу комуникације изван своје мреже.

Роминг тарифне опције такође можете да активирате и путем сервиса Мој мени бирањем кода *100”, а за све додатне информације ту је и 24/7 m:tel кориснички центар који можете позвати на број 0800 50 000 или уколико сте већ у иностранству, путем броја 066 10 10 10.

Подсјећамо вас да је у свим m:tel продајним мјестима у БиХ у току акција бесплатне замјене ваших 3G старих картица за нове 4G картице. Ово је посебно важно јер развојем технологије и свиме оним што нам она доноси, велики број земаља Европе и свијета већ је укинуло комуникацију путем 3G мреже. То значи да свој телефон са 3G картицом нећете моћи да користите за приступ интернету у иностранству, те је веома битно да се правовременом замјеном картице припремите за ваше будуће путовање и уживате у свом планираном одмору.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана