M:тел у још једној акцији хуманости

ГС
Foto: m:tel

Компанија м:тел, добро позната по томе што подржава, али и сама реализује многе хумане активности, поново је одговорила на молбу за помоћ – породици из Рамића.

На молбу Центра за социјални рад Бања Лука, м:тел је донирао пакет са школским прибором, играчкама, одјећом и обућом за шестогодишњег дјечака из Рамића. 

Представници Центра и компаније м:тел су 12. маја посјетили ову породицу, уручивши им пакет. 

Како је навела Милица Кондић, портпарол компаније, ове и овакве активности пракса су компаније м:тел годинама уназад. 

"Хумане акције нас увијек подсјећају на то колико је важно да помажемо кад год смо у прилици да то учинимо, али и да освијестимо чињеницу колико много то заправо значи за људе који нису у могућности да приуште себи најосновније ствари потребне за живот", рекла је Милица Кондић, нагласивши да је данашња посјета породици из Рамића позитиван примјер сарадње државних институција са компанијама и привредним сектором уопште.      

Иако у стању социјалне потребе, утисак и осјећај који се може понијети из ове породице је љубав, што је заиста најважније, и што потврђују наводи из Центра за социјални рад: „Дијете не посједује играчке, нити друга дидактичка средства потребна за адекватан развој, али је веома даровито и зрело за свој узраст захваљујући бризи и љубави својих родитеља". 

Управо из тог разлога, још је веће задовољство помоћи и бити дио оваквих хуманих активности, наводе из компаније м:тел.
 


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана