„m:tel“: Изаберите најбоље пакете са најбољом акцијом

ГС
„m:tel“: Изаберите најбоље пакете са најбољом акцијом

БАЊАЛУКА - У љетњој „m:tel“ понуди уз IPTV пакете и попуст на цијену мјесечне претплате, очекују вас и супер телевизори уз отплату на 24 рате без камате.

-Желите ли више од 300 ТВ канала, најмодерније ТВ функционалности, видеотеке, брзи интернет и фиксну/мобилну телефонију са мноштвом сјајних бонуса?  Одаберите један од „m:tel“ ТВ пакета и уживајте у забави за све узрасте уз 25 одсто попуста на цијену мјесечне претплате прва четири мјесеца и телевизоре на рате без камате – поручују из компаније „m:tel“.

У најновијој акцији, из „m:telа“ препоручују: Alpha TV уз мјесечну рату од 12 КМ, Tesla TV уз рату од 16,50 КМ или Sony TV уз мјесечну рату од 71,50 КМ.

Уз „m:tel“ IPTV добијате најбоље спортске садржаје, најактуелније свјетске филмске и серијске наслове, а садржаје можете да гледате кад год пожелите уз функционалности премотавања, враћања пропуштеног садржаја, паузирања и снимања.

-Поред тога добијате најбржи нет, фиксну телефонију са одличним бонусима али и најбољу мобилну мрежу у БиХ. Одаберите најбоље позивом на број  0800 50 000 или посјетите www.mtel.ba – поручии су из ове компаније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана