Mozzartов племенити караван обрадовао још пет удружењa

Mozzart
Mozzartов племенити караван обрадовао још пет удружењa

Племенити караван компаније Mozzart наставља да обилази градове широм БиХ у којима уручује донације у акцији „Хуманитарни тикет у подне”. Овог пута, срећу су донијели удружењима из Добоја, Мостара, Бањалуке, Сарајева и Рогатице.

За Удружење грађана “Родитељи дјеце с инвалидитетом Свјетлост” из Мостара, које је овог мјесеца прославило први рођендан, типовала је Лидија Стојкановић и тиме обрадовала 37 малишана са инвалидитетом.

Удружење је настало волонтерски, нисмо на градском буџету, па све што радимо, постижемо захваљујући донацијама фирми као што је Mozzart. Наш циљ је пронаћи већи простор за још више активности за нашу дјецу како бисмо им могли бити више од помоћи. Mozzartова донација нам је помогла у раду на чему смо им веома захвални- каже Дајана Ерделић, потпредсједница Удружења „Свјетлост”, Мостар.

Добитни хуманитарни листић усрећио је и чланове Удружења „Игром до ријечи”. За њих је тикет одиграо новинар, репортер и водитељ Ђуро Свилар. Освојеним износом извукао осмијех на лицима малишана, на њему му њему и компанији Mozzart веома захвални у овом добојском удружењу.

Племенити кладиоци, уз асистенцију Mozzartа, донацију су упутили и бањалучком Удружењу обољелих од карцинома плућа “Диши за живот”. За њих је играо музичар Марко Жигмановић, а донација ће помоћи пацијентима и љекарима који су већ двије године кроз Удружење посвећени мисији унапређења дијагностичких и терапијских процедура.

Са бањалучке адресе се захваљују Mozzartу, а захвалница им опет стиже и из Рогатице. Хуманитарни тикет поново је обрадовао више од 100 чланова Удружења родитеља са четворо и више дјеце “Напредак” из Рогатица, а међу њима и породицу са 10 дјеце.

Хвала компанији Mozzart на помоћи нашем удружењу у континуитету. Ово је трећи пут да су нас обрадовали, а њихове донације много нам значе у раду- каже  Слађан Јагодић - предсједник Удружења

Срећа је закуцала и на врата сарајевског Удружења за помоћ и едукацију обољелих од мултипле склерозе Илиџа.

А срећу им је добитним Mozzart тикетом, донио бивши фудбалер Милан Радуловић. На тај начин пружили су помоћ бројним члановима овог удружења у борби за што квалитетнији живот са овим обољењем. О срећи и захвалности поводом ове донације, најбоље свједоче осмијеси на њиховим лицама.

А Mozzartов племенити караван наставља да путује кроз градове широм наше земље гдје ће члановима бројних удружења извући осмијехе на лице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана