Mozzartов Ауди А3 у отишао у Србац (ВИДЕО)

Mozzart
Mozzartов Ауди А3 у отишао у Србац (ВИДЕО)

Побједницима такмичења „Један тикет до Аудиа А3” у Бањалуци уручене вриједне главне награде.

Осјећај је био заиста невјероватан. Чудан, али ипак као сан из којег се пробудиш и освојиш главну награду.

Овим ријечима је описао свој осјећај Горан Михољчић из Српца када је сазнао да је побједник великог Mozzartовог такмичења „Један тикет до Аудиа А3”, које је трајало од 24. новембра до 24. децембра, и да је постао власник новог аутомобила Ауди А3.

Узбудљивији почетак 2024. године није могао ни да замисли, јер је тек два дана након извлачења сазнао да је добитник главне награде и да је баш његов купон извучен у невјероватној конкуренцији од 307.986 убачених купона и потврда о уплати.

Занимљиво, Горан је у току наградне игре одиграо 16 тикета и толико купона убацио у Mozzartову кутију изненађања. Од тих 16 било је и добитних, али тикет који се налазио на побједничком купону био је губитан и то су на њему били промашени сви парови.

„Само у Mozzartу и кад промашити све парове на тикету и можеш освојити нови аутомобил”, кроз смијех додаје Горан док сједа у свог новог четвероточкаша.

Награде су додјељене и добитницима другог и трећег мјеста који нису крили одушевљење освојеним наградама.

Друга награда Ипхоне 14 додјељена је Дејану Чикићу из Градишке, а трећа награда Сонy Плаy Статион 5 отишала је у Котор Варош добитници Тамари Милановић.

Широм Републике Српске у протеклих мјесец дана у оквиру наградне игре награђено је 69 добитника, из чак 43 града који су награђивани у три круга извлачења.

Награђени у два круга регионалних извлачења су добили 22 електрична тротинета, 22 портабл звучника и 22 Mozzart дукса.

Играјте се и у олимпијској 2024. са Mozzartом, јер вас чекају бројна изненађења. Будите у току, пратите шта вам спремамо и будите побједници!

Честитамо срећним добитницима!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана