Mozzart за гимназијалце у Прњавору: Донацијом школске лектире настављена подршка образовању

Mozzart
Foto: Mozzart

Уочи зимског распуста, ученике прњаворске Гимназије обрадовали су нови наслови у школској библиотеци. Захваљујући донацији компаније Mozzart, ђаци ће обавезну лектиру читати из нових књига, а у овој образовној установи срећни су због континуиране подршке са исте адресе.

Вођени позитивним искуством од раније и чињеницом да је ријеч о друштвено одговорној компанији, срећни смо што помоћ из Mozzartа ни овај пут није изостала. Руководство, радници и ученици наше школе су изузетно захвални и срећни због ове значајне донације, која за нас не представља само материјалну помоћ, већ и потврду да постоји снажна подршка компаније Mozzart за образовање младих - каже Дајана Остојић, директор ЈУ Гимназија Прњавор.

Школу тренутно похађа 200 ученика, а просторије дијеле са ЈУ ЦСШ "Иво Андрић", чији ђаци користе исту библиотеку, па ће и они моћи да посуде нове наслове.

У овој школи посљедњих година интензивно раде на опремању и увођењу информационих технологија, пратећи реформе у образовању. У томе им је и прошле године помогла компанија Mozzart, донацијом нових телевизора који су им олакшали извођење наставе у тренутку када су почели са примјеном електронског дневника.

С обзиром на то да образују гимназијалце, библиотека је мјесто гдје ђаци проводе много времена, па им је помоћ компаније Mozzart и овај пут била од неизмјерног значаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана