Mozzart уз Травник: Другу годину заредом подржали Футсал куп

ГС
Mozzart уз Травник: Другу годину заредом подржали Футсал куп

Малоногометни спектакл окупио више од 200 играча и бројну публику.

Другу годину заредом Травник је био мјесто сусрета врхунских футсалера и љубитеља овог спорта. Током десет дана, Футсал куп Травник окупио је више од 200 играча из 24 малоногометне екипе и бројну публику која је уживала у мечевима бодрећи своје фаворите са трибина. Уз Травничане је и ове године била компанија Mozzart која им је, у улози генералног спонзора, асистирала до спектакуларног финала. 

„Изузетно смо захвални компанији Mozzart што је подржала Травник футсал куп другу годину заредом, а ове године у улози генералног спонзора. Њихова континуирана подршка не само да доприноси успјеху нашег турнира, него га подиже на виши ниво и подстиче развој наше заједнице, а и квалитет нашег турнира. Надамо се да ћемо наставити сурадњу са компанијом Моззарт и наредне године“, поручио је Данијел Габрић, организатор турнира.

A group of men playing footballDescription automatically generated

Организатори поручују да су изузетно поносни на овогодишњи Травник футсал куп који је премашио сва очекивања у погледу квалитета игре, спортске атмосфере и бројности публике. Посјећеност овогодишњег купа је била изврсна, надмашила је прошлогодишње бројке, а пренос завршнице турнира је погледало око 3.000 гледалаца.

Атмосфера на овогодишњем купу била је и више него узбудљива. Публика је све утакмице, а посебно завршницу, пратила страствено и са ужитком, а како и не би - када су гледали најбоље играче футсала. Сигурно је то све допринијело незаборавном искуству за све присутне, а и екипама дало додатну подршку.

План за идућу годину им је да се додатно унаприједи Травник футсал куп кроз још виши степен организације, повећање наградног фонда и још богатији садржај. То, кажу организатори, неће бити проблем јер овај куп, уз подршку истинских пријатеља спорта попут Mozzart-а, расте из године у годину.

Two men holding a trophy and a signDescription automatically generated

A person holding a trophy and a signDescription automatically generated

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана