Mozzart на аукцији донирао 15.000 КМ за потписани рекет Новака Ђоковића!

ГС
15.000 КМ за потписани рекет Новака Ђоковића
Foto: Mozzart | 15.000 КМ за потписани рекет Новака Ђоковића

Удружење Помози.ба, прије неколико дана, на поклон од анонимних донатора, добило је потписан рекет најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића. Потом су организовали хуманитарну аукцију, а рекет је за 15.000 КМ купила компанија Mozzart. Тиме су учинили племенити гест јер је сав износ намијењен хуманитарним акцијама Удружења Помози.ба.

-Услов је био да рекет иде на аукцију, а сав приход за помоћ раду Удружења Помози.ба на нашим актуелним пројектима. Као и у неколико наврата раније, с обзиром на то да се радило о вриједном аукцијском предмету, понудили смо рекет неким од наших највећих донатора. Током “тихе аукције”, стигли смо и до највеће понуде, коју нам је доставила компанија Mozzart, а која је и раније учествовала у многим нашим пројектима. Зато се захваљујемо што су и овај пут издвојили велики износ новца, како би још једном показали своју хуманост - истакао је пројект менаџер Удружења Помози.ба Јасмин Лигата.

Крајња, али и највећа понуда, коју је послала компанија Mozzart износила је 15.000 КМ, а комплетан износ намијењен је хуманитарним активностима Удружења Помози.ба.

-Са задовољством смо се одазвали позиву да учествујемо на овој аукцији. Срчано смо се надметали за куповину потписаног рекета најбољег свјетског тенисера јер је акција имала племенити циљ – да помогнемо Удружењу Помози.ба које, кроз бројне хуманитарне активности, помаже угроженим грађанима широм наше земље- поручује руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Mozzart Селма Салкановић.

Иначе, Новак Ђоковић је рекетом, који се нашао на аукцији, играо и освојио Вимблдон 2022. године. Током своје посјете Високом, потписао се на рекет, чиме је овај спортски реквизит добио најприје сентименталну вриједност, а затим и колекционарску. Удружење Помози.ба се захваљује анонимним донаторима, а посебна захвала иде компанији Mozzart, која је препознала тренутак и реаговала са изузетним износом од 15.000 КМ.

 

Удружење Помози.ба је непрофитна хуманитарна организација која својим дјеловањем помаже угроженим људима на подручју цијеле Босне и Херцеговине, али и шире. Од свог оснивања 2012. године до данас, помогли су око 700.000 особа кроз различите пројекте и хуманитарне акције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана