Младог голмана убила струја првог радног дана

ГС
Foto: Принтскрин

САНСКИ МОСТ- Великом тугом обавијен је Сански Мост након што је синоћ у раним вечерњим сатима, трагично настрадао Кристиан Кларић (17), млади и перспективни спортиста и голман Фудбалског клуба "Рудар" из Каменграда.

Кларић је настрадао у угоститељском објекту који се налази у центру Санског Моста, од посљедица струјног удара.

Кобне вечери то је био његов први радни дан у улози помоћног конобара, а околности под којима се догодила ова трагедија се још истражују.

Незванично, младића је стресла струја када је мокрим рукама дохватио уређај који се налазио под електричним напоном, што је узроковало тренутну смрт.

Истрагу о овоме догађају води Тужилаштво УСК уз помоћ полиције и ангажованих вјештака како би се истражиле све околности ове несреће.

Тијело несретног младића превезено је у Кантоналну болницу у Бихаћу, како би се обавила обдукција.

Овај догађај је потресао све грађане Санског Моста, а због трагичне смрти малољетника донесена је и одлука да се почетак манифестације “Љето на Сани”, која је заказана за вечерас, одгоди и помјери за наредни дан.

Из ФК “Рудар” су се од њега опростили бираним ријечима.

-Почивај у миру дјечаче, жалосно је то да ниси стигао да испуниш свој сан и постанеш врхунски голман. Био си узор другима да када желиш нешто није битно колико је то далеко, битно је да радиш срцем. Никада те нећемо заборавити, бићеш заувијек у нашим срцима – поручили су из овога клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана