Министарство породице, омладине и спорта: Арамандина смрт огроман губитак

Срна
Министарство породице, омладине и спорта: Арамандина смрт огроман губитак

БАЊАЛУКА - Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске изразило је жаљење због трагичне смрти дугогодишњег предсједника Планинарског савеза Републике Српске Љубише Араманде и његове кћерке, истичући да је Арамандина смрт огроман губитак за спорт Републике Српске, али првенствено за породицу.

-Љубишa је био искусан инструктор летења, планинар, врхунски спортски радник и његова смрт је огроман губитак за спорт Републике Српске, али првенствено за породицу. Судбина је хтјела да Љубиша настрада у висинама које је толико волио - наводи се у телеграму министра породице, омладине и спорта по овлаштењу предсједника Владе, Златана Клокића.

Клокић је истакао да ће Арамандина посвећеност, ентузијазам и енергија бити мотив његовим спортским колегама да наставе да остварују његове спортске снове, а да "породица у овим најтежим тренуцима може бити поносна на све што је Љубиша урадио као човјек и спортиста", саопштено је из Министарства породице, омладине и спорта.

Предсједник Планинарског савеза Републике Српске Љубиша Араманда (47) и његова кћерка страдали су данас у паду спортског авиона у близини аеродома у Приједору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана