Mastercard® и UniCredit Bank Бања Лука уручили награде срећним добитницима у UEFA Champions League наградној игри

Г.С.
Mastercard® и UniCredit Bank Бања Лука уручили награде срећним добитницима у UEFA Champions League наградној игри

На свечаном уручењу главне награде у наградној игри коју је омогућила компанија Mastercard®, званични спонзор UEFA Champions League, одржаном у Централи UniCredit банке Бања Лука, главну награду, добитници Лани Кнежевић, у име UniCredit Bank а. д. Бања Лука, уручио је Предсједник Управе Банке, Гордан Пехар.

Плаћање UniCredit Mastercard® картицама Лани Кнежевић из Бањалуке донијело је срећу и обезбиједило пут на финале UEFA Champions League - у свијету клупског фудбала, класификован као "фудбалски спектакл". 

Прве импресије побједнице су одушевљење, а посебно ју је обрадовала чињеница да на финале, у склопу освојене награде, може повести свог оца, са којим од малих година редовно прати фудбалске утакмице.

„Првенствено желим да се захвалим компанији Mastercard® и UniCredit банци Бања Лука, чији сам задовољни клијент, на овако вриједној награди. Заиста сте ме обрадовали, мада мислим да још увијек нисам потпуно свјесна да сам освојила овакву награду и да ћу ускоро бити на финалу UEFA Champions League и то баш са својим татом. Иако финале неће играти наш омиљени клуб – Реал Мадрид, не сумњам да ћемо истински уживати, како у фудбалском спектаклу, тако и у Истанбулу којег до сада нисам имала прилике посјетити.", истакла је видно задовољна Лана.

Поред Главне награде, Mastercard® је обезбиједио и 30 додатних награда – поклон ваучере Sport Vision -а у вриједности од по 200 КМ.

"Као Банка остајемо усмјерени на дигитализацију и унапређење својих дигиталних канала и картичног плаћања, како бисмо олакшали пословање клијентима те брзо и ефикасно одговорили на њихове потребе, које су увијек приоритет, будући да све што радимо радимо са фокусом на своје клијенте. Искористићу прилику да испред UniCredit Банк Бања Лука честитам добитници главне награде те да јој пожелим срећан пут на заиста јединствен спортски догађај. Свим добитницима додатних награда, такође упућујем искрене честитке.", истакао је Предсједник Управе Банке, Гордан Пехар. 

Јелена Ристић, директорица за тржишта Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе у компанији Mastercard, рекла је: „За савременог корисника, искуства су најважнија. У домену плаћања, то значи да очекују једноставан и сигуран процес, управо онакав какав бесконтактна плаћања картицама или мобилним новчаницима пружају, а управо завршена наградна игра  била је одлична прилика да се корисници у то и увјере. Драго нам је да смо са својим дугогодишњим партнерима UniCredit банкама у БиХ, били у прилици да повјерење корисника наградимо вриједним наградама и незаборавним искуством, као што је одлазак на финале UEFA Chamions league."

Подсјећамо да су Mastercard® и UniCredit банке у БиХ организовале наградну игру за све клијенте Банке, физичка лица, кориснике Mastercard платних картица или м-картице у оквиру мобилног новчаника, са могућношћу освајања главне награде укупне збирне вриједности од 18.384,80 КМ или једне од 30 додатних награда, како је дефинисано Правилима наградне игре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана