Марко Рибић из Бањалуке побједник "Туцијаде"

Srna
Foto: Srna

БАЊАЛУКА- Марко Рибић из Бањалуке овогодишњи је побједник традиционалне манифестације у одабиру најјачег васкршњег јајета "Туцијада" коју организује Градски одбор СНСД-а којем је припала награда у износу од 1.000 КМ.

"Нисам имао некакав посебан принцип приликом одабрира васкршњег јајета, јер је у принциу свако јаје исто", рекао је Ризић новинарима у Бањалуци.

Он је истакао да приликом куцања јајима за Васкрс у породици претежно побиједи и да генерално увијек има само срећу да побиједи.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић рекао је новинарима да тај одбор традиционално за Васкрс организује "Туцијаду" и дружење са члановима ове странке.

"Ми се у континуитету дружимо и организујемо разне едукације, састанке, путовања, те помажемо једни другима", истакао је Ђајић.

Он је рекао да је Васкрс један од најзначајнијих празника и да ће вечерас бити уприличен наступ и фолклора, етно-групе, а наступиће и пјевач Миле Китић, након чега ће бити организоване томболе.

Ђајић је рекао да је укупни фонд ове манифестације 2.000 КМ.

Он је додао и да Градски одбор СНСД-а Бањалука има у плану да ради на поправљању стања у том граду, којим није задовољан, оцјењујући да је у протекле двије године мало тога урађено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана