Малишанима подијељено 27 пари скија

Срна
Малишанима подијељено 27 пари скија

ЈАХОРИНА - Директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић подијелио је данас 27 пари скија дјеци узраста од шест до 18 година, истакавши да им је жеља да што више дјеце дође на ову планину.

Скије су обезбијеђене уз помоћ “Галенс” групе у оквиру акције “Хиљаду скија за нашу дјецу”.

- Ово је одлична акција која се надовезује на нашу друштвено-одоворну кампању која се тиче и акције Буди дијете Јахорине, гдје сваке сезоне подијелимо више од 4.000 сезонских ски-пасова малишанима - изјавио је Љевнаић на конференцији за новинаре у Руском дому на Јахорини.

Он је додао да су од многих родитеља чули да немају довољно средстава за скије и зато су покренули ову, али и акцију “1.000 кацига за нашу дјецу” која је у току. Љевнаић се захвалио “Галенс” групи за пружену подршку, али и осталим спонзорима што су подржали акцију, наводећи да је она намијењена дјеци из цијелог региона.

Директор “Галенс” групе Милосав Дуњић захвалио је на позиву за учешће у акцију јер планина омогућава дјеци и скијање и развој, те најавио да ће наставити да помажу. Дуњић је додао да су препознали инвестициони потенцијал Јахорине захваљујући изузетној посвећености и раду Олимпијског центра и зато су фокус даљих инвестиција усмјерили у угоститељство.

- Започели смо изградњу једног од најсавременијих, најлуксузнијих објеката на овим просторима. Определили смо се за развој јер се овде људи баве својим послом - рекао је Дуњић.

Он је додао да се Јахорина доста промијенила у протеклих 10 година, да је на планини све већи број гостију странаца и да постоји озбиљна инфраструктура.

- Јахорина је данас један ексклузивни скијашки центар са епитетима олимпијске планине - нагласио је Дуњић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана