M-tel-ова акција Нисте сами, имате пријатеље поново у Дрвару

M:tel
M-tel-ова акција Нисте сами, имате пријатеље поново у Дрвару

Март мјесец, у оквиру акције компаније M-tel „Нисте сами, имате пријатеље", обиљежили су радови на поправкама, адаптацијама, реновирањима и донацијама. Након што је донирала пакете са храном и хигијенским производима Црвеном крсту као помоћ за све социјално угрожене становнике Дрвара, компанија M-tel се вратила у ову општину како би помогла њеним најмлађим становницима. Овога пута, ријешен је један од највећих проблема у Основној школи „Дрвар" у Дрвару – расвјета у фискултурној сали.

Како је навела Јелена Триван, генерална директорка компаније M-tel на самом почетку ове акције „циљ је управо да нас препознају као некога ко помаже обичним људима, ко је на терену, ко је увек онде где треба да буде", те је и ово један од начина да компанија још једном потврди своју опредијељеност да улаже у ове и овакве хумане акције.

   

Дијана Новковић, директорка ОШ „Дрвар" изразила је своју захвалност компанији M-tel која је, како наводи, својом великом донацијом и изведеним радовима ријешила један од највећих проблема ове школе. „Спортска сала наше школе окупља највећи број омладине, дјеце основношколског и средњошколског узраста. Ово је мјесто у којој се дешавају заправо све спортске припреме у граду, односно сва спортска удружења у нашем граду користе ову салу за свој рад", навела је Дијана Новковић и додала да проблем расвјете у сали постоји већ 18 година. „Сала школе је урађена 80-их година прошлог вијека. Ситуација са расвјетом је била таква да је од 128 халогених сијалица само девет радило, а сала није окречена од 2011. године. Ово што је компанија M-tel учинила за нас, није само помоћ школи, ово је велика помоћ читавом граду", нагласила је директорка школе Дијана Новаковић.

Како наводе из компаније M-tel велико је задовољство бити од помоћи, нарочито када су у питању дјеца и њихова добробит. Сала са новим расвјетним тијелима, освјежен простор молерским радовима,  биће мјесто гдје ће се сада, у бољим и квалитетнијим условима, окупљати малишани ове општине, што је и смисао свега што компанија и чини у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана