“Лутрија РС” пласирала нову инстант срећку: “Острво с благом” крије добитак и до 70.000 КМ

Д. Б.
“Лутрија РС” пласирала нову инстант срећку: “Острво с благом” крије добитак и до 70.000 КМ

БАЊАЛУКА - Не морате отићи на пусто острво како бисте пронашли пут до скривеног блага. Довољно је да одиграте нову инстант срећку “Лутрије РС” и освојите многобројне новчане добитке, од којих су највеће двије премије по 70.000 КМ.

Саопштено је то из “Лутрије Републике Српске” која континуирано шири свој асортиман новим инстант срећкама, а једна од њих је и “Острво с благом”.

- Нова срећка се разликује од осталих по томе што се на једној срећки могу одиграти двије игре па ће играчима бити веома занимљиво да повезују исте кључеве или симболе и на тај начин освоје потенцијалне добитке у распону од 2.000 до 70.000 марака - саопштила је “Лутрија РС”.

Ова срећка, истичу, може се пронаћи на свим продајним мјестима “Лутрије РС” по цијени од двије марке.

Како се ближе празници, “Лутрија РС” традиционално приређује и специјална кола лота и ТВ бинга у којима увијек доноси више среће и прилика за добитке, па тако у ванредним колима бинга специјални бројеви “екстра шансе” најсрећнијим играчима донијеће и аутомобиле марке “хјундаи бајон”, или премију бинго 34 у износу око 600.000 КМ.                    

- У специјалним колима лота играчи такође могу да освоје и аутомобиле марке “форд куга титанијум”, али играч који буде најсрећније руке могао би да освоји више од осам милиона марака, колико тренутно износи фонд за лото седмицу - додали су у “Лутрији РС”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана