Лукач : И даље рачунамо на наше пензионисане припаднике

Срна
Foto: Архива/ Агенције

БАЊАЛУКА- Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је данас да Министарство унутрашњих послова /МУП/ и даље рачуна на помоћ својих пензионисаних припадника у свим ситуацијама, као и на сарадњу са њима.

Лукач је након традиционалног пријема за пензионисане припаднике МУП-а поводом 4. априла - Дана полиције и 30 година МУП-а, рекао новинарима у Бањалуци да му је задовољство што може да их угости и разговара са њима.

"Њихово искуство је немјерљиво и они захваљујући свом знању и информацијама могу да помогну садашњим припадницима полиције. Дакле, не одричемо их се и не отписујемо их, а данас смо им уручили и пензионерске легитимације да могу да се на сваком мјесту идентификују као бивши припадници МУП-а", рекао је Лукач.

Пензионисани припадник МУП-а из Зворника Ненад Кнежић захвалио је за пријем руководству МУП-а.

"Ово је велика част и увијек ћу остати полицајац да бих помагао колегама", рекао је Кнежић.

Пензионисани припадник МУП-а из Бањалуке Зоран Средић рекао је да је 30 година МУП-а велики јубилеј. Он је оцијенио да МУП стално напредује у сваком сегменту, што гарантује безбједан живот у Српској. Пријем је организован у просторијама Управе за полицијску обуку у присуству директора Полиције Синише Кострешевића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана