Луфтханза тражи раднике из БиХ

Ц. М.
Луфтханза тражи раднике из БиХ

Бањалука - Њемачка компанија "Луфтханза" тражи особе које течно говоре енглески и њемачки или енглески и италијански језик за посао у корисничким центрима у Брну у Чешкој и у Истанбулу у Турској.

У Истанбулу су потребни само они који говоре енглески и њемачки, док је у Брну, осим за врсне познаваоце ових језика, отворена и позиција за особе које течно говоре и италијански.

- Кандидати морају имати и одличне комуникацијске вјештине, основе познавања рада на рачунару и морају бити спремни на учење - навели су на порталу "Посао.ба" појашњавајући да неке од дужности запослених у корисничком центру подразумијевају пружање подршке путницима при резервацији летова или продаје карата.

Из њемачке компаније је саопштено да запосленима обезбјеђују и радне дозволе, а осим стимулативне плате дају и попусте на "Луфтханзине" летове широм свијета.

Више о овој прилици и начину пријаве заинтересовани могу сазнати на порталу "Посао.ба". Заинтересовани кандидати могу се пријавити до 1. септембра, а у њемачкој компанији је лани запослено 12 особа из БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 24 бебе
Рођене 24 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана