Љевнаић: Tуризам укључен у све гране привреде

Срна
Љевнаић: Tуризам укључен у све гране привреде

ПАЛЕ - Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић данас је студентима Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву представио је рад и резултате овог центра са аспекта могућности запошљавања, јер је, како каже, туризам укључен у све гране привреде.

"Циљ нам је да студентима презентујемо шта то Олимпијски центар ради и какве су могућности запошљавања младих студената", изјавио је Љевнаић новинарима.

Он је навео да у Олимпијском центру желе да покушају заинтригирати студенте и урадити одређену врсту изазова - шта могу заједно урадити на Јахорини.

"Инвестицијама у скијашку инфраструктуру стварамо повољан пословни амбијент, долазе инвеститори који сада граде 400.000 метара квадратних објеката у којима ће бити запошљавани људи различите струке", рекао је Љевнаић.

Према његовим ријечима, циљ улагања на Јахорини јесте да то осјете грађани Пала, а не да мала група људи има бенефите. Љевнаић наводи да туриста који дође на Јахорину треба да проба домаћа пића и храну, а не страна јела.

"Зато треба развијати ту свијест да бисмо покренули младе инвеститоре.

Зато смо дошли да разговарамо са студентима и презентујемо им шта значи рад у Олимпијском центру", рекао је Љевнаић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана