Љевнаић: Историјски резултати досадашњег дијела љетне сезоне

Срна
Foto: Д. Поздеровић

ЈАХОРИНА- Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић рекао је да је за првих 12 дана пословања у љетној сезони Центар достигао промет цјелокупног мјесеца јула из претходне љетне сезоне и да су сигурни да ће припремљеним садржајима поставити нове рекорде посјећености планини и пословања овог привредног друштва.

- Све љубитеље Јахорине очекују многобројне атракције адреналинског, интерактивног, те забавног карактера, уз помоћ којих ће вреле љетне дане моћи замијенити здравим, планинским ваздухом и боравком у природи, нарочито у наредним данима у којима ће услиједити ектремно висока температура ваздуха - истакао је Љевнаић.

Према његовим ријечима, љето на Јахорини биће обиљежено и најузбудљивијом понудом манифестација које ће услиједити, као и сјајним промо попустима на карте за кориштење љетних атракција.

У току је промо попуст од 20 одсто под називом "Једноставно савршен" до сутра, а промо период од 30 одсто под називом "Довиђења љето" биће од 15. до 18. септембра.

Сви попусти из промо периода односе се на све љетне садржаје, наводе из Олимпијског центра "Јахорина".

Први, а можда и најзначајнији догађај цјелокупне љетне понуде Олимпијског центра "Јахорина" биће осмо издање "Јахорина ултра трејла" 23. и 24. јула.

У саопштењу се додаје да ће мото-трке под називом "Двије државе, много планина, један догађај" обрадовати све који у нестварном, планинском угођају уживају на нешто другачији начин, бирајући једну од четири фасцинантне трке - ултра, макси, миди и мини.

Након ове манифестације која ће на Јахорини угостити више од 350 такмичара, услиједиће "Модни викенд Јахорина", дводневни догађај модног карактера, високе моде и луксуза у планинској природи 20. и 21. августа.

Јахорина хаб је умјетнички програм у којем ће учествовати велики број фотографа, валера и сликара мурала, а који ће вјештинама и талентом од 23. до 30. августа дочарати љепоте Јахорине.

Новитет овогодишњег издања Јахорина хаба је радионица за најмлађе.

Септембар је резервисан за врхунску забаву на концерту Нелета Карајлића и Стефана Миленковића, 10. септембра на језеру на 1.879 метара надморске висине, али и "Јахорина дигитални самит", те "Дан произвођача снијега", догађаја који ће се на Јахорини одржати од 9. до 11. септембра.

За љубитеље адреналина и активности на води, ОЦ "Јахорина" припремио је олимп карту за кориштење активности из истоименог Парка на врху планине, у оквиру којег ће понудити посјетиоцима педалине, кајак, најдужи планински боб у југоисточној Европи.

Наводи се даће Олимп бар на 1.879 метара надморске висине представљати незаобилазно скровиште од врелог температурног таласа који ће услиједити у наредним данима, али и идеалну станицу за све који су у потрази за потпуним ужитком.

Омиљено мјесто окупљања на врху Јахорине посјетиоцима у љетној сезони понудиће и већи ниво уживања у околној природи у виду плаже испред акумулационог језера на врху планине, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана