Љевнаић: Цијене карте биће прилагођене доступности ски-стаза

Срна
Foto: ОЦ „Јахорина“

ЈАХОРИНА - Директор Олимпијског центра (ОЦ) „Јахорина“ Дејан Љевнаић рекао је да ће пред нову зимску сезону исправити грешку коју су им скијаши највише замјерали, тако да ће цијена ски-карата бити у потпуности прилагођена доступности ски-стаза.

„Свјесни смо да смо прошле сезоне имали одређених пропуста, али смо ове године у потпуности посвећени да исправимо те грешке и обезбиједимо праведнији и флексибилнији систем наплате, који ће у потпуности бити у складу са стањем стаза и квалитетом понуде“, поручио је Љевнаић.

Он је рекао да очекују сјајне резултате у новој зимској сезони, наводећи да прогнозе показују повољне временске услове.

Према његовим ријечима, тим Олимпијског центра пажљиво прати жеље и потребе посјетилаца, спреман је да пружи скијашима врхунске услове на стазама јер им је на првом мјесту општи интерес и задовољство гостију.

„Управо из тог разлога, све што радимо, радимо у складу са вашим очекивањима и за вашу добробит. Ове године смо увели флексибилнији модел цијена карата, гдје ће цијена зависити од стања стаза и њиховог квалитета. Ова одлука је донесена с циљем да скијашима пружимо најбољу могућу вриједност за њихов новац, као и да истакнемо нашу посвећеност одговорном и транспарентном пословању“, нагласио је Љевнаић.

Љевнаић је позвао све туристичке субјекте на Јахорини да слиједе њихов примјер како би заједно допринијели подизању квалитета укупне туристичке понуде, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

„Наш циљ је да Јахорина постане синоним за комплетно скијашко искуство, које ће сваки посјетилац памтити и са задовољством се враћати“, истакао је Љевнаић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана