Љепота савршених портрета - Honor 200: У m:tel понуди са невјероватним попустом од 140 КМ

M:tel
Љепота савршених портрета - Honor 200: У m:tel понуди са невјероватним попустом од 140 КМ

Када се умјетност сусретне са дизајном, као што је то случај са Honor 200 моделом, онда је већ на први поглед јасно да се ради о нечему посебном.

Осим што привлачи пажњу изгледом, Honor 200 је фантастични мајстор за портрерте. Портретне фотографије усликане овим телефоном представљају омаж чувеном Harcourt студију у Паризу, специјализованом за сликање филмских звијезда и славних личности.

Три камере од 50 MP подржане су вјештачком интелигенцијом и савршеном контролом свјетла и сјенке. Селфи камера оживљава портрете у живим бојама високог квалитета, а телефото камера биљежи све, без обзира на удаљеност.

Осим сјајних фотографија, Honor 200 пружа импресивно корисничко искуство и одличан однос квалитета и цијене.

Велики екран од 6,7 инча високе резолуције је у потпуности прилагођен људским оку за потпуно уживање у садржају а моћни процесор обезбјеђује снагу и стабилност за све захтјевне задатке. Издржљивост у раду могућава батерија од 5.200 mAh са супер брзим пуњењем од 100 W.

Са дизајном инспирисаним чувеним Гаудијем дјелима, Honor 200 је идеалан за све кориснике који цијене врхунску технологију представљену са стилом.

Потражите га у m:tel понуди уз одличан попуст од 140 КМ. Пожурите, ова понуда траје до краја јула ове године или до истека залиха.

Додатне информације потражите на mtel.ba или позивом на 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана