Љепота није пролазна - HTC One А9

m:tel
Љепота није пролазна - HTC One А9

Телефон који је, поред свог квалитета, оцијењен и као један од најљепших на тржишту

Корисници су оцијенили телефон HTC One А9 као један од оних који имају најљепши, елегантан дизајн, али и не само то. Овај телефон, поред свог изгледа, може да парира најбољим телефонима на тржишту, јер је спој најбољих елемената HTC-овог дизајна и иновација уклопљеног у савршено дизајнирано кућиште. 

Овај телефон се може похвалити металном израдом са  благо заобљеним ивицама, а 5-инчни енергетски ефикасан екран са Corningг® Gorilla® Glass-ом од ивице до ивице, одличне резолуције 1080x1920p и 441ppi, пружа 40 одсто више боје него код стандардног екрана и омогућава уживање у бољем приказу, савршеној слици и сјајној графици.

HTC је у овом телефону постигао сјајне резултате када је у питању фотографија, јер камере уграђене у њега посједују моћне сензоре за хватање 300 одсто више свјетлости од уобичајених камера. Уз UltraPixel предњу камеру можете да правите боље селфије у скоро свим околностима, чак и при слабом освјетљењу. Апарат посједује и моћне алате за обраду фотографија, те „Hyperlapse", алат за убрзавање видео-записа и до 12 пута.

Свакако, корисницима је веома битан и звук, за чији је квалитет у овом телефону одговоран Dolby Audio™ Surround, уграђени DAC и потпуно ново побољшано појачало велике излазне снаге.

HTC One А9 користи Android 6.0 Marshmallow оперативни систем и омогућава брже повезивање за свакодневне радње помоћу најновијих функција „Now on tap" и „Android Pay", а посједује и технологију Qualcom® Quick Changer™ 2.0, 3.0. за брзо пуњење батерије од 2150 mAh.

За вас смо истражили како, за мање новца, постати власник овог телефона који због својих перформанси и јединствености доживљаја коришћења спада у нешто скупље на тржишту, те пронашли сјајну понуду. Оператор м:тел сада издваја из понуде овај и још неке одабране телефоне по много повољнијим цијенама и то захваљујући понуди која подразумијева попуст и до 80 одсто на уређаје попут овог телефона. HTC One А9 уз, на примјер, тарифу Мој Mix Premium, сада се може умјесто за 360 КМ, набавити по цијени од  само 96 КМ. Свакако, уз избор тарифе која одговара потребама корисника, Мој Mix нуди одличне бонусе за разговоре, поруке и мобилни интернет. Комбинација погодности и избора уређаја у понуди, свакако нека буде разлог да потражите овај или неки други телефон по вашем укусу, у првом продајном мјесту м:тел-а.

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана