Лимитирано издање Нектар пива за црвено-плаве шампионе

Г.С.
Лимитирано издање Нектар пива за црвено-плаве шампионе

БАЊАЛУКА – Бањалучка пивара је свим срцем уз "ФК Борац", а тим поводом је на тржиште пласирано шампионско издање "Нектар" пива у бојама "ФК Борац" као вид подршке за остваривање врхунских резултата у претходној сезони, али и додатни подстрек за успјешан почетак нове сезоне.

Из Бањалучке пиваре истичу да им је сарадња са „ФК Борац" веома важна, јер је Борац заштитни знак Бањалуке као што је и „Нектар" пиво.

„ФК Борац је фудбалски шампион БиХ, а „Нектар" бренд је постао познат широм региона. Жеља нам је да са овим посебним издањем „Нектар-а" прославимо сјајну сезону иза нас те да пружимо подршку нашем Борцу на европском путу. Надамо се да ће се нови изглед „Нектар-а" свидјети свим Борчевим навијачима и да ће им дати још један разлог да непрестано бодре свој клуб ," изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Из Клуба истичу да су веома поносни на сарадњу и што уз подршку Бањалучке пиваре остварују добре резултате.

 

"ФК Борац и Бањалучка пивара два су симбола Бањалуке која су надалеко препознатиљива и ми смо поносни што заједно, раме уз раме, корачамо ка новим успјесима.Подршка коју наш клуб добија од Бањалучке пиваре је од немјерљивог значаја и нама је драго што у овој компанији имамо искреног пријатеља који је увијек био уз ФК Борац. Наш клуб овог љета пише нове странице клупске историје и желимо да направимо искорак на европској сцени, те да се коначно домогнемо групне фазе европског такмичења. На том путу, вјетар у леђа дају нам и наши пријатељи из Бањалучке пиваре, а заједничким снагама можемо да остваримо циљ,"  изјавио је Дејан Чато, директор ФК Борац.

 

Уз подршку Бањалучке пиваре и "Нектар" пива, "ФК Борац" је протекле сезоне освојио титулу у Премијер лиги БиХ, а сјајним играма у квалификацијама дошли су на корак од историјског пласмана у Европу. У четвртак "ФК Борац" дочекује КИ Клаксвик, иако имају гол заостатка, уз подршку свих оних којима је Борац у срцу, надају се побједи коју ће да прославе уз "Нектар" пиво.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана