Ликовна радионица "За храбра мала срца"

СРНА
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА - У Музеју Републике Српске у Бањалуци ће данас, поводом Свјетског дана дјеце обољеле од малигних болести, бити одржана ликовна радионица у којој ће учествовати дјеца из Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра", као и ученици из бањалучких средњих и основних школа

У радионици "За храбра мала срца" учествоваће ученици Техничке и Медицинске школе, Гимназије, основних школа "Алекса Шантић" и "Бранко Радичевић", као и Католичког школског центра "Иван Мерц".

"Одјељење за образовно педагошки рад Музеја Републике Српске се по десети пут придружује хуманитарној акцији За храбра мала срца и организатору, Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести Искра из Бањалуке", наведено је из Музеја Републике Српске.

Из Музеја додају да ће дјеца, уз музејског савјетника педагога Наташу Ного и надлежне кустосе, цртати музејске експонате.

"Овом приликом ће бити изложени ликовни радови Ане Наерац, ученице деветог разреда Основне школе Алекса Шантић из Бањалуке. Један свој рад млада ауторка ће поклонити Удружењу Искра", истакли су из Музеја.

Ликовна радионица почиње у 11.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана