Кристина Попић "огребала" аутомобил на инстант срећки "Лутрије РС": "VW Taigo" отишао у Градишку

Д. Б.
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Кристини Попић из Градишке данас су у просторијама "Брчко гаса" у Гламочанима представници "Лутрије Републике Српске" уручили кључеве новог аутомобила "VW Taigo",, који је огребала на срећки "Петица".

Попићева није крила срећу што је постала власница новог аутомобила. У првом тренутку, каже, није повјеровала да јој је пошло за руком да баш она освоји ову вриједну награду па је срећу провјеравала неколико пута.

- Срећку сам купила прије мање од мјесец дана из досаде док сам чекала комшиницу да дође. Том приликом сам купила двије срећке, које нисам чак ни бирала, него ми је жена са киоска дала које су јој биле при руци - прича Попићева.

Додала је да је срећке одмах потом ставила торбу и тек десети дан, након што је на телевизији почела нека игра на срећу, сјетила се да има двије неискоришћене "гребе".

- Прву кад сам огребала била су два иста знака. Затим сам узела другу и кад сам видјела три иста знака, нисам могла да вјерујем. Била сам у шоку. Прво сам отишла на киоск да провјерим да би ми иста жена, која ми је продала срећке, саопштила да сам добила аутомобил - казала је Попићева.

Додала је да с времена на вријеме купи срећку, те да јој је овај добитак дао вјетар у леђа да чешће игра.

- Нови аутомобил ће ми свакако добро доћи, јер син годинама жели да ми купи ауто, а ја као да сам знала да ћу добити на лутрији па сам стално одбијала. Тренутно возим старог "југића", који ћу оставити за успомену - рекла је Попићева.

Из "Лутрије РС" истичу да је ријеч о првом од пет аутомобила које играчи могу да освоје на инстант срећки "Петица".

- "Лутрија" традиционално доноси срећу својим вјерним купцима. Остали играчи могу да "огребу" још три аутомобила "VW Taigo" и један "ауди А3", као и бројне новчане премије и добитке - истакли су у "Лутрији РС".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана