Козарска Дубица: У реконструкцију објекта поште уложено 350.000 КМ

Срна
Козарска Дубица: У реконструкцију објекта поште уложено 350.000 КМ

КОЗАРСКА ДУБИЦА - У Козарској Дубици данас је свечано отворен комплетно реконструисан објекат поште у центру града, а укупна инвестиција вриједна је око 350.000 КМ.

Директор "Пошта Српске" Миладин Радовић рекао је да је реконструкција овог објекта вршена у двије фазе, обухваћена је замјена комплетног кровног покривача, уређење околних површина, фасаде, прилазних стаза за лица са инвалидитетом, те је комплетно реконструисана шалтер сала.

"Омогућили смо што бољу и квалитетнију услугу свим нашим корисницима, а запосленима обезбиједили боље услове за рад и пратили све модерне трендове", рекао је Радовић новинарима.

Он је нагласио да ће "Поште Српске", као озбиљно и одговорно друштвено предузеће наставити са реконструкцијом других објеката широм Републике Српске, јер сматра да су поште један од главних стубова Српске.

Предсједник Скупштине општине Владимир Рокић захвалио је руководству "Пошта Српске" што је Козарска Дубица добила у потпуности реновирани објекат.

"Ово је велики дан за наше грађане јер ће им бити приступачније услуге `Пошта Српске`. Желим срећан рад свим запосленим, а локална заједница ће увијек пружити подршку раду тог предузећа, у оквиру својих надлежности и могућности", рекао је Рокић.

Свечаности у пословници "Пошта Српске" у Козарској Дубици данас су присуствовли представници друштвеног, културног и привредног живота, те општине и Републике Српске, а свечану врпцу пресјекли су директор "Пошта Српске" Миладин Радовић и предсједник Скупштине општине Козарска Дубица Владимир Рокић.

Поред објеката у центру Козарске Дубице, "Поште Српске" имају своје објекте и у Демировцу, Међувођу, Кнежици и Бачванима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана