Костајница: Бројни садржаји у оквиру прославе крсне славе

Срна
Костајница: Бројни садржаји у оквиру прославе крсне славе

КОСТАЈНИЦА - Прослава Духова, крсне славе општине Костајница и Храма свете Тројице, ове године обухватиће бројне културне, забавне и спортске садржаје.

Обиљежавање почиње од сутра и трајаће до понедјељка, 13. јуна. За сутра су планиране представе "Луцкасти кловнови" и "Јазавац пред судом" Драмске сцене Српског просвјетног и културног друштва Прњавор, наступ костајничког Културноумјетничког друштва "Поткозарје" и концерт група "КОБ" и "Спрингси" у оквиру Мото сусрета.

У суботу, 11. јуна, почиње турнир у малом фудбалу, дефиле моториста кроз град и концерт групе "Рок ко фол".

Полуфинале и финале турнира у малом фудбалу биће играно у недјељу, 12. јуна. Истог дана у 20.00 часова у центру града биће одржан традиционални "Духовски концерт", а ове године ће Костајничане и њихове госте забављати пјевачица Александра Младеновић.

Богослужење у понедјељак планирано је у Храму Свете Тројице, те помен и полагање вијенаца на спомен-обиљежја у градском парку и позоришна представа "Јефимија" Позоришта Требиње.

Од 11. до 13. јуна у центу града биће постављен штанд на коме ће Туристичка организација општине Костајница са локалним произвођачима сувенира, ручних радова и меда изложити своје производе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана