Корона за три дана потврђена код 31 особе, није било преминулих

ГС
Корона за три дана потврђена код 31 особе, није било преминулих

БАЊАЛУКА – Зараза вирусом корона у Републици Српској, у посљедњa три дана, потврђен је код 31 особе, а Институту за јавно здравство РС није пријављен ниједан смртни случај.

У Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Универзитетској болници у Фочи и у болницама „Свети Врачеви“ у Бијељини и „Свети Лука“ у Добоју обављено је тестирање 308 лабораторијских узорака

У петак је пријављено је 12 новозаражених особа из Бањалуке, три из Требиња, двије из Шамца и по једна из Бијељине, Добоја, Лакташа, Петрова, Приједора, Угљевика и Фоче. Током викенда, 26. и 27.  марта пријављенe су три особе из Бањалуке и по једна из Братунца, Котор Вароша, Лакташа и Шековића. Ради се о 17 мушкараца и 14 жена.

До сада je у Републици Српској потврђенo 111.708 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 6.335 људи. Тестирано је укупно 418.689 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 79, и то у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 22, а у осталим болницама 57. На респиратору је девет особа - пет у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, четири у осталим болницама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана