Концерт за нову наду у животу дјечака Едија

СРНА
Концерт за нову наду у животу дјечака Едија

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је одржано хуманитарно вече, уз концерт камерног хора студената Педагошког факултета, а сав прикупљени приход биће усмјерен дјечаку Едију Туфеку из Доње Јабланице који је у недавним поплавама и клизиштима остао без чланова породице.

Камерним хором дириговала је доцент на овом факултету Јелена Тракиловић.

Изведене су и рецитације студената ове високообразовне установе, док су доцент на овом факултету Весна Тодоровић и професор-продекан Љубо Шкиљевић /хармоника/ извели неколико пјесама.

Декан Педагошког факултета Далибор Стивића рекао је Срни да улазница за концерт кошта пет КМ, а постављена је и кутија за добротоворне прилоге посетилаца.

"Сав новац који прикупимо усмјерићемо директно дјечаку Едију Туфеку из Доње Јабланице који је у разорним непогодама остао без игђе иког - без родитеља, без баке и дједа", навео је Стивић.

Он је нагласио да хуманост не познаје границе и рађа се из чисте људске потребе.

Педагошки факултет у Бијељини Универзитета у Источном Сарајеву до сада је учествовао на бројним хуманитарним вечерима или је био организатор.

Хуманитарно вече одржано је у просторијама Соколског дома.

Катастрофалне поплаве погодиле су у ноћи између 3. и 4. октобра Херцеговачко-неретвански кантон и Средњобосански кантон.

На подручју Херцеговачко-неретванског кантона смртно су страдала 24 лица.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана