Комплетан одбор ДНС-а у Рудом прешао у Демос

Срна
Комплетан одбор ДНС-а у Рудом прешао у Демос

РУДО - Комплетан Општински одбор Демократског народног савеза (ДНС) у Рудом прешао је данас у Демократски савез /Демос/, потврђено је Срни из Општинског одбора Демоса Рудо.

Предсједник Општинског одбора Демоса Рудо Наташа Тодоровић-Барбарез рекла је да су двије и по године након оснивања ове странке у Рудом изузетно задовољни постигнутим резултатима, што су и показали на локалним изборима и од 14 странака пријављених за изборе прошли међу осам у Скупштину.

“Како смо радили у претходном периоду показује и данашњи прелазак два одборника и комплетног Општинског одбора ДНС-а у Демос. Драго нам је да су људи, који су годинама дјеловали у политици, у нашој странци препознали праве вриједности и придружили се нашем тиму”, навела је Барбарезова.

Она је нагласила да је Демос друга партија по снази и подршци у Рудом, послије СНСД-а који има пет, а Демос три одборничка мјеста у локалном парламенту и предсједника Скупштине општине.

“У наредном периоду ћемо прецизније одредити циљеве за које ћемо се залагати и у том смислу очекујемо подршку, међусобно поштовање и уважавање коалиционих партнера”, навела је Барбарезова.

Предсједник Регионалног одбора Демоса Слободан Шараба рекао је да Демос добија предсједника Скупштине општине Рудо Добрисава Милинковића и одборника Жељка Симића, који ће заједно са одборником Демоса Слађаном Дујовићем, чинити одборнички клуб у Скупштини.

“Демос постаје друга партија по снази у Рудом и озбиљан коалициони партнер СНСД-у, поготово што ће у клуб Демос-а извјесно ући још један одборник”, истакао је Шараба.

Он је изразио увјерење да ће Демос бити покретач многих озбиљних пројеката у развоју општине Рудо.“Са ова два нова одборника Демос је прешао број од 80 одборника у Републици Српској, што потврђује да је ово партија која непрестано расте”, нагласио је Шараба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана