Компанија „m:tel“: Набавите тротинет за јефтиније и брже кретање по граду

ГС
Компанија „m:tel“: Набавите тротинет за јефтиније и брже кретање по граду

БАЊАЛУКА - Одлична погодност за све кориснике „m:tel“ пакета је и могућност куповине тротинета из „m:tel“ понуде уређаја, на рате без камата, поручују из ове компаније.

Уз Пакет ТВ+НЕТ+ТЕЛ М+ нови тротинет у „m:tel“ понуди - Mi Pro 2, можете отплатити за годину уз мјесечну рату од 64 КМ.

-О предностима овог превозног средства није потребно много говорити. Његово гориво је струја, а кретање кроз градску гужву неће вам задавати главобоље. Mi електрични тротинет Pro 2 је један од најснажнијих електричних тротинета који ћете тренутно наcћи и један је од најмоћнијих Xiaomi модела. Једноставан је за управљање и захваљујући свом дизајну лако се може преклопити за три секунде – нагласили су у компанији „m:tel“ .

Овај модел има висококвалитетни мотор снаге 300 W, у зависности од превезеног терета, услова околине и стања батерије омогућава максималну брзину од 25 километара на час.

-Савршена комбинација лијепог и корисног, одвешће вас на још даље дестинације. Mi Електрични тротинет Pro 2 одликује литијумска батерија од чак 12400 mАh – једна од највећих батерија коју ћете тренутно наћи. Невјероватна батерија вам омогућава да пређете 45 километара уз једно пуњење – истакли су у „m:telu“.

Уколико се одлучите да набавите овај моћни тротинет у „m:tel“ понуди, на поклон добијате Xiaomi Mi преносиву пумпу – врло користан и компактан гаџет који пружа вишестуку употребу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана