Компанија m:tel донирала дјечије игралиште и парк на Аеродрому Бањалука

M:tel
Компанија m:tel донирала дјечије игралиште и парк на Аеродрому Бањалука

Захваљујући донацији компаније m:tel, Аеродром Бањалука богатији је за нове садржаје који ће путницима омогућити угодније окружење и одмор приликом одласка и доласка са путовања. Ријеч је о новом дјечијем игралишту и уређеном парку смјештеним унутар аеродромског комплекса.

Свечаном отварању присуствовале су Јелена Триван, генерална директорка компаније m:tel и Јелена Лекић, в.д. генералног директора Аеродрома Републике Српске, које су истакле значај оваквих пројеката за заједницу и путнике.

„Са бањалучког аеродрома саобраћају велике компаније, нарочито у време летњих одмора, и зато је било потребно проширити потенцијални простор где могу да бораве путници. Овај мултифункционални простор који је направио m:tel може да служи деци као игралиште како не би били заробљени у гужви чекајући лет, али може да послужи и старијима као зона за одмор или као зона где ће моћи да допуне своје уређаје. И, на известан начин, представља проширење самог аеродрома", истакла је Триван приликом отварања игралишта и парка чија је изградња вриједна више од 150.000 конвертибилних марака.

 

Сви путници ће од сада ће имати квалитетније искуство боравка у аеродромском комплексу. „Овај пројекат изградње парка и дјечијег игралишта је свакако нешто што ће да употпуни тај први утисак. Компанија m:tel са Аеродромом сарађује дуги низ година и овај пројекат је дио те сарадње, тако да можемо да искажемо велику захвалност на овој донацији", поручила је Лекић. 

Овај пројекат представља одличан примјер како приватни сектор може играти кључну улогу у стварању позитивних промјена у заједници у којој послује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана