Коловози суви, магла на подручју Костајнице

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЛЈИНА - На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос се саобраћа по сувим коловозима, магле има мјестимично у котлинама, посебно на подручју Костајнице, а на дионицама у усјецима могући су одрони, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Српске.

Саобраћај је због неопходних радова обустављен на магистралном путу Црна Ријека-Јајце, те преусмјерен на пут преко Мркоњић Града и Језера.

Због радова на споју магистралног пута Јоховац-Руданка и Руданка-Добој и дионице регионалног пута Разбој-Руданка измијењен је режим саобраћаја.

Саобраћај је потпуно обустављен због радова у приједорској Улици краља Александра, на дионици магистралног пута Приједор-Тукови.

Због постављања расвјете у тунелу “Сијерачке стијене” измијењен је режим саобраћаја на дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина, као и на ауто-путу Градишка-Бањалука због радова на мосту “Богдановац”.

На магистралном путу Гацко-Тјентиште, у мјесту Саставци, због радова се вози једном траком, уз могуће краткотрајне застоје.

Због рехабилитације дионице магистралног пута Хан Пијесак два – Соколац измјењен је режим саобраћаја.

Саобраћај ће, због бушачко-минерских радова, повремено бити обустављан на дионици магистралног пута ЛЈубогошта-Сумбуловац-Подроманија, на локалитету каменолома “Рогоушићи” у општини Пале, у трајању од пет до седам минута, као и на дијелу магистралног пута Подроманија-Доња ЛЈубогошта, на локалитету Хан Дервента у општини Пале.

Минерски радови су у току и на магистралном путу Сарајево-Фоча, на дионици Трново –Миљевина у кањону Бистрице.

На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина саобраћај се успорено, једном саобраћајном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Због оштећења моста на магистралном путу Саставци-Устипрача саобраћа се једном саобраћаном траком. На мосту је забрањен саобраћај за возила чија дозвољена маса премашује 30 тона.

Због реконструкције дионице магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ измијењен је режим у одвијању саобраћаја све до краја године.

Због реконструкције дионице магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, измијењен је режим саобраћаја.

На магистралном путу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта, саобраћа се успорено.

На дионици магистралног пута Брод на Дрини-граница БиХ/Црна Гора /Шћепан Поље/ забрањен је саобраћај за сва возила чија је маса већа од 16 тона.

У ФБиХ у току је санација на магистралним путевима: Хаџићи-тунел Иван, Лашва-Каоник, Лукавац-Шићки Брод, Бугојно-Горњи ВакуФ/Ускопље, Јабланица-Прозор, Кладањ-Власеница /Гојсалићи/, Јелах-Добој /Каруше/ и Чевљановићи-Нишићи. На мјестима радова саобраћа се успорено.

Вечерас до поноћи забрањен је превоз експлозивних материја на подручју фБиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 20 беба
Рођено 20 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана