Ко Супер Нова картицом плаћа, новим аутом се кући враћа

ГС
Ко Супер Нова картицом плаћа, новим аутом се кући враћа

БАЊАЛУКА - Нова банка, у сарадњи с компанијом Mastercard, организовала је наградну игру за све кориснике Mastercard World Super Nova дебитних и кредитних картица, укључујући картице дигитализоване путем услуге е-Новчаник, доступне кроз апликацију Смарт Нова.

Трајање наградне игре је од 10. јуна до 10. августа 2022. године.

Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији БиХ, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално пет трансакција плаћања у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном износу од 5,00 КМ по трансакцији. Пет извршених трансакција, у минималном износу од 5,00 КМ, чине један електронски купон који у бази података добија јединствени број, а сваки појединачни купон укључен је у наградно извлачење. Придруживање бази података је аутоматизовано, те за учешће у наградној игри није потребна додатна пријава.

Главна награда је аутомобил „хјундаи i 30“, a наградни фонд чине и два електрична тротинета. Извлачење награда одржаће се јавно, 25. августа 2022. године, у периоду од 17 до 18 часова, у програму Алтернативне телевизије, у емисији Центар дана, под надзором Комисије за праћење регуларности. Добитници ће бити извучени аутоматски, случајним компјутерским избором.

Правила наградне игре доступна су на vеб страници Нове банке www.novabanka.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана