Кинеска компанија учествовала у хуманој акцији помоћи

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Представници фирме "Шандонг хај спид" / Shandong Hi-Speed /, који имају канцеларију у Бањалуци, учествовали су у хуманој акцији помоћи Саши Јањић из овог града коме су донирали залиху суплемената који му, због болести, помажу да води нормалан живот.

"У неприликама се познају истински пријатељи. У неприлици су се нашли и Јадранка Јањић и њен син Саша из Бањалуке. Дирљива прича која не може стати у овај текст понукала нас је да искористимо све своје умијеће да помогнемо овој дивној породици", саопштено је из Удружења "Босанско-кинеског пријатељства".

Због болести, Саша се од 1998. користи биљне препарате, суплементе које посебно за Сашу прави докторица Тан која ради у кинеској провинцији Хебеи.

Суплементи по рецептури традиционалне кинеске медицине које су Сашини родитељи набављали из Кине, помажу му у нормалном животу. Епидемија је учинила своје и многе везе више не постоје.

Јадранка се обратила овом удружењу за помоћ при набавци ових суплемената.

Након неколико мјесеци тражења начина, рјешење је нађено. Представници фирме "Шандонг хај спид" закуцали су Јадранки и Саши на врата и донијели им скромну залиху која ће Саши омогућити свакодневницу без стреса, а његовој мами мирнији сан, истиче се у саопштењу.

Јадранка је том приликом угостила представнике фирме у свом дому.

Удружење "Босанско-кинеског пријатељства" захвалило је кинеској компанији на помоћи приликом набавке овог суплемента и показали да истинско пријатељство не познаје препреке. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана