KATALIZATOR BY MOZZART: Отворен позив за онлине стартап програм

Mozzart
KATALIZATOR BY MOZZART: Отворен позив за онлине стартап програм

Уколико сте дио тима који развија технолошку идеју, ово је права прилика за Вас! KATALIZATOR BY MOZZART представља интензивни програм у трајању од 11 седмица, а намијењен је тимовима из Босне и Херцеговине који имају технолошку идеју у раној фази развоја.

А кад кажемо у раној фази развоја, мислимо да би тимови требало да имају само идеју, наравно, довољно истражену да нас могу увјерити да постоји потенцијал за њен скалабилни раст.

Програм се организује у потпуности онлине, а тимови ће кроз програм имати прилику да:

  • израде пословни модел за своју идеју
  • израде приједлог вриједности
  • прођу кроз Customer Developmement процес и кроз низ интервјуа, тестова, експеримената дођу у контакт са потенцијалним првим клијентима,
  • развију Low Didelity MVP,
  • представе се регионалним инвестиционим фондовима,
  • освоје награду од 10.000 КМ!

Пут од идеје до првих клијената, корисника или тестера, учесници ће имати прилику проћи уз подршку рагионалних експерата. Са њима ће радити људи који су активни учесници регионалног стартап екосистема, серијски предузетници, људи који воде постојеће и развијају нове стартапе или инвестирају у њих.

Рок за пријаву за учешће у програму је 15. март. У програму ће учествовати 10 одабраних тимова који ће од 02. априла до 12. јуна активно радити на развоју своје идеје.

Организатор KATALIZATOR BY MOZZART програма је компанија Virtuo, а коорганизатори су B Office и ICT Hub.

Генерални спонзор овогодишњег KATALIZATOR програма је компанија Mozzart која је увијек ту да подржи перспективне тимове са сјајним идејама. Партнери пројекта су Sillicon Gardens, ICT Hub Ventures, Fondacija 787, Fil Rouge Capital, Vrbas Capital, BH TechLab, 5th Quarter Ventures, South Central Ventures, , те Vestbee платформа.

Више о KATALIZATOR BY MOZZART програму, можете пронаћи на сајту www.katalizator.ba гдје се налази и форма за пријаву.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана