Камере за најбоље авантуре чекају вас у m:tel-у

m:tel
Камере за најбоље авантуре чекају вас у m:tel-у

Иако су камере паметних уређаја све напредније, акционе камере су и даље водеће при снимању динамичних сцена високог квалитета.

Камере попут GoPro Hero 10 су робусније и отпорније, а у овом случају и водоотпорне до дубине од 10 метара, па су идеалне за праћење спортских активности попут роњења, вожње бициклом или скијања.

Са широкоугаоним објективом одлично снимају простор и породична окупљања а напредне опције, попут HyperSmooth 4.0 код GoPro Hero 10 камере, пружају беспријекорну јасноћу и флуидну стабилизацију слике и током снимања у покрету.

Акционе камере имају и режиме снимања специјално прилагођене одређеним активностима како би створиле праве филмске сцене. Код GoPro Hero 10 камере то су TomeWarp 4.0 за динамично убрзање, SuperPhoto за аутоматско оптимизовање слике и 8x „Slo-Mo ” за снимање успореног кретања у високој резолуцији.

Акционе камере су веома једноставне за коришћење, са интуитивним интерфејсом и могућностима брзог дијељења садржаја. Лако су преносиве, једноставно се постављају и имају дуготрајну батерију за дуже снимање висококвалитетног садржаја.

Са камером као што је GoPro Hero 10, створићете своју личну архиву авантура коју ћете увијек радо прегледати. Ову фантастичну камеру можете пронаћи у m:tel понуди IPTV пакета како би снимали садржај са задивљујућим детаљима и контрастима.

Додатне информације потражите на mtel.ba или позивом на 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана