Какво нас вријеме очекује у сриједу

СРНА
Какво нас вријеме очекује у сриједу

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ у сриједу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, уз услове за локалне непогоде, јаче падавине понегдје и могућу појаву града.

Ујутру и пријеподне биће промјенљиво, уз смјену сунчаних и облачних периода и углавном суво. Средином дана на југу развој облака донијеће кишу и пљускове са грмљавином, а поподне и до вечери киша и пљускови ће се ширити ка западу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће између 10 и 16, а највиша дневна између 18 и 25, на југу до 28 степени Целзијусових.

У Српској и ФБиХ данас је било мало до умјерено облачно и сунчано, током дана дошло је до повећања облачности, а до краја дана се очекују и падавине.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница девет, Чемерно 13, Гацко 14, Калиновик и Мраковица 16, Кнежево 18, Дринић и Иван-седло 19, Билећа, Соколац, Хан Пијесак и Дрвар 20, Рибник и Бугојно 21, Мркоњић Град, Ливно и Сарајево 22, Требиње и Широки Бријег 23, Сребреница и Неум 24, Зворник и Тузла 25, Бањалука, Бијељина, Нови Град, Приједор, Рудо, Србац, Фоча, Градачац, Сански Мост и Зеница 26, Вишеград, Добој и Мостар 27, те Бихаћ 28 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана