Какво нас вријеме очекује у наредна три дана?

Срна
Какво нас вријеме очекује у наредна три дана?

БАЊАЛУКА - У Републици Српској наредна три дана биће претежно облачно вријеме са кишом, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће у првом дијелу дана киша бити слаба и повремена, а послије подне падавине ће јачати прво на југу и западу, а затим и у осталим предјелима.

Увече и током ноћи на четвртак, 17. новембар, очекују се пљускови на југозападу уз локално обилније падавине. Вјетар ће бити слаб и промјенљив на крајњем сјеверу, у осталим предјелима слаб до умјерен југозападни, локално јак.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 11, у вишим предјелима од три степена, а максимална од 10 на западу до 16 на истоку, у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

У четвртак, 17. новембра, биће облачно са кишом, која ће бити јача током јутра, поготово на југу. Од средине дана падавине ће постепено слабити и до вечери престати уз постепено разведравање.

Минимална температура ваздуха биће од три до осам, на југу до 10, а максимална од шест до 12, на југу до 15 степени Целзијусових.

У петак, 18. новембра, ујутру ће бити хладније и умјерено до претежно облачно. Око ријека и по котлинама понегдје је могућа магла. Током дана очекује се наоблачење са запада које послије подне и увече доноси кишу у јужне и западне предјеле, а у ноћи и на исток.

Минимална температура ваздуха биће од два до шест степени, на југу до девет, у вишим предјелима од минус један, а максимална од осам до 13, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана